Witamy na marka.com.pl

JesteÂśmy sklepem internetowym oferujÂącym najwyÂższej jakoÂści sprzĂŞt RTV i akcesoria do TV (uchwyty LED TV, kable hdmi, uchwyty do telewizora, do tabletów, telefonu GSM / PDA). W swoim asortymencie posiadamy rĂłwniez Bagażniki samochodowe, uchwyty rowerowe oraz boxy dachowe. Zapraszamy do zakupĂłw.

JeÂżeli nie posiadasz jeszcze u nas konta zapraszamy do rejestracji


Rejestruj

Posiadasz juÂż konto w naszym serwisie?
Zaloguj siĂŞ:


Jeżeli nie pamiętasz hasła kliknij tutaj

uchwyty LCDUchwyty do telewizorĂłw i projektorĂłw

Wyszukaj odpowiedni uchwyt do swojego telewizora:

50"
Wielkość telewizora
Rodzaj uchwytu
Sposob regulacji uchwytu
Uchwyty do LCD

 
uchwyty do plazmy

infolinia: 0 801 000 232
telefon: (22) 532 69 49
e-mail:

JesteÂśmy do PaĂąstwa dyspozycji:
pn. - pt. w godz. 9:00 - 17:00


TOP 10 kupowanych RTV i TV

Polecane strony

Polityka prywatności

Jesteś tu: »



Marka.com.pl

przywiązuje dużą wagę do ochrony prywatności swoich klientów i osób odwiedzających stronę internetową serwisu. Dokładamy wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony informacji osobowych, udzielonych podczas korzystania z witryny i dokonywania zakupów naszego produktu oraz podejmujemy w tym celu wszelkie niezbędne działania.

Zastrzegamy sobie jednakże prawo do wprowadzenia zmian w Polityce Prywatności. Wszystkich użytkowników naszej strony internetowej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek zaimplementowane zmiany nie wpływają jednak na podstawową zasadę:
nie udostępniamy Państwa danych personalnych czy adresowych osobom trzecim.


Dane zbierane na stronie marka.com.pl

Powierzone nam dane osobowe, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą:
- w celu założenia konta Klienta i realizacji zamówień
- jeżeli wyrazisz na to zgodę w celu przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych przez marka.com.pl

Nie sprzedajemy, ani nie przekazujemy w żaden inny sposób informacji o naszych klientach osobom postronnym.


Prawa dostępu do danych:

Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - na stroie www.marka.com.pl Zmień dane, każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone nam przez Ciebie dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  • Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).


Środki techniczne i Państwa obowiązki

Dokładamy wszelkich starań, aby zabezpieczyć Państwa dane i chronić je przed działaniami osób trzecich. Stosujemy wszelkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i witryn w celu ochrony Państwa danych. Wszystkie połączenia związane z wykonywaniem przez Państwa płatności elektronicznych będą następować za pośrednictwem bezpiecznego, szyfrowanego połączenia. Podjęte przez nas działania mogą okazać się jednak niewystarczające, jeżeli sami nie zachowają Państwo zasad bezpieczeństwa. Apelujemy więc o nie udostępnianie loginu i hasła do Witryny osobom postronnym.


Cookies ( inaczej ciasteczka)

Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez serwis marka.com.pl i przechowywane na Państwa komputerze. Pliki te wykorzystywane są przez nas w celu obsługi Witryny i zapewnienia możliwości udostępnienia Państwu interesujących informacji oraz dostosowania zawartości naszej strony do wymagań różnych typów przeglądarek internetowych.

 

wypożyczalnia boxów dachowych Uchwyty samochodowe do rowerĂłw Boxy dachowe do przewozu ladunku Tunery cyfrowe DVB-T Smart TV Android Wieszaki TV Uchwyty do tabletĂłw Uchwyty do telefonĂłw GSM
polecamy uchwyty RTV

Uchwyt do projektora LC-P2 170
Uchwyt do projektora LC-P2 170
Rodzaj sufitowy z pełną regulacją
cena: 99.00 78.00 ,-
Uchwyt do projektora LC-P2 170
Uchwyt Vogels EFW8305
Uchwyt Vogels EFW8305
Przekątna ekranu 40" - 80"
cena 324.00 ,-
Uchwyt Vogels EFW8305
LC-M 50-1100 listwa maskująca
LC-M 50-1100 listwa maskująca
Materiał aluminium
cena 51.00 ,-
LC-M 50-1100 listwa maskująca
Uchwyt Vivanco WT4035 33389
Uchwyt Vivanco WT4035 33389
Przekątna ekranu 32" - 40"
cena 113.00 ,-
Uchwyt Vivanco WT4035 33389
Uchwyt LC-U3S 63C
Uchwyt LC-U3S 63C
Przekątna ekranu 37" - 70"
cena: 114.00 85.00 ,-
Uchwyt LC-U3S 63C
nowoÂści uchwyty TV

Ekran projekcyjny 120
Ekran projekcyjny 120" 4:3 240x180
Przekątna ekranu ["] 120
cena 277.00 zł
Ekran projekcyjny 120
Ekran projekcyjny na dwóch statywach 150
Ekran projekcyjny na dwóch statywach 150"
Przekątna ekranu ["] 150
cena 894.00 zł
Ekran projekcyjny na dwóch statywach 150
Ekran projekcyjny elektryczny 1:1 300x300
Ekran projekcyjny elektryczny 1:1 300x300
Przekątna ekranu ["] 167
cena 1,138.00 zł
Ekran projekcyjny elektryczny 1:1 300x300
Ekran projekcyjny elektryczny 150
Ekran projekcyjny elektryczny 150" 4:3 300x220
Przekątna ekranu ["] 150
cena 1,056.00 zł
Ekran projekcyjny elektryczny 150
Ekran projekcyjny na stojaku 120
Ekran projekcyjny na stojaku 120" 4:3 240x180
Przekątna ekranu ["] 120
cena 430.00 zł
Ekran projekcyjny na stojaku 120
Ekran projekcyjny auto-lock 4:3 200x150
Ekran projekcyjny auto-lock 4:3 200x150
Przekątna ekranu ["] 100
cena 239.00 zł
Ekran projekcyjny auto-lock 4:3 200x150
Ekran projekcyjny elektryczny 100
Ekran projekcyjny elektryczny 100" 4:3 200x150
Przekątna ekranu ["] 100
cena 421.00 zł
Ekran projekcyjny elektryczny 100